menu

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

filosofia

Els nostres pilars

La nostra filosofia de treball es fonamenta en cinc pilars:

Les millors solucions per als nostres clients.

Sabem que els nostres clients demanen solucions i, per damunt de tot, demanen una resposta eficient i ràpida per als problemes i qüestions que ens plantegen. Per tant, CVE Advocats Associats buscarà i trobarà sempre aquesta millor solució que permeti afrontar i donar sortida a les inquietuds dels nostres clients.

Evitar el conflicte abans no es produeixi.

La nostra voluntat és ser la crossa que guii en el servei legal els nostres clients i evitar, per tant, l’aparició del conflicte. En aquest sentit, CVE Advocats Associats treballa i té com a principi bàsic d’actuació la prevenció del conflicte abans que aquest no es produeixi, emprant com a eines fonamentals la negociació, la mediació, la concil.liació i d’altres mètodes preventius o de solució alternativa als conflictes. Aquest compromís inclou també la capacitat d’evitar el litigi fins i tot quan el conflicte ja s’ha produït, articulant igualment mecanismes de prevenció o per a evitar que sorgeixi el litigi.

Conèixer els nostre clients i els seus interessos.

A CVE assessorem des del punt de vista legal els nostres clients, oferint el valor afegit d’adaptar-nos a les seves necessitats, siguin personals o de negoci, posant a disposició no sols la nostra experiència, sinó un ampli ventall de clients i assumptes que gestionem i que ens permeten seguir evolucionant en aquesta intenció de servir per als millors interessos dels nostres clients.

Eficiència i resultats amb preus competitius.

Des de la transparència i el rigor, CVE Advocats Associats té com a objectiu que el temps sigui un dels valors o actius principals amb que comptin els nostres clients, per la qual cosa assegurem aconseguir resultats en el mínim temps possible. Sabem que el temps és or i busquem generar la satisfacció dels client per a que com a tal realitat ho percebi. Dins la recerca d’aquesta eficiència i resultats, els nostres preus són competitius i tenen en compte la concreta situació de cada un dels clients que confien en la nostra Firma.

La tecnologia com a motor d’informació o coneixement per als nostres clients.

Volem que els nostres clients disposin de la informació dels seus assumptes que confiïn a CVE Advocats Associats tan aviat com es produeixi aquesta informació. D’acord amb aquesta premissa, juga un paper clau la utilització de les noves tecnologies i que persegueixen, en la seva més àmplia expressió, la informació i la divulgació de coneixement que permeti als nostres clients escollir la millor decisió en cada cas. Entre d’altres, oferim l’accès “on-line “als seus expedients per part dels nostres clients.